Loén x Charm Charter

Upplev exklusiva skärgårdskryssningar och njut av en förstklassig matupplevelse, allt presenterat i en oförglömlig atmosfär.

Vi på Loén är stolta över att vårt senaste samarbete med Charm Charter, ett framstående charterbolag specialiserat på skärgårdskryssningar. Detta partnerskap garanterar enastående matupplevelser och förstklassig service ombord på deras exklusiva kryssningsfartyg.

Utforska de vackra skärgårdslandskapen och njut av varje ögonblick i en minnesvärd atmosfär samtidigt som du upplever fantastiska smaker. Vår erfarna personal, inklusive vårt team av kockar och servicepersonal, kommer att göra varje måltid till en genuin och minnesvärd upplevelse under din skärgårdskryssning.

Charm Charter

Charm Charter har stor erfarenhet av att organisera oförglömliga evenemang, och deras besättning strävar alltid efter att ge gästerna en enastående upplevelse. För Charm Charter är service och vänligt bemötande av största vikt.

Ombord M/Y Charm, med sina fina trädetaljer och soldäck, förenas den klassiska skärgårdskänslan med enastående lyx. Kryssningsfartyget erbjuder enastående lokaler som är perfekta för att arrangera exklusiva evenemang i vackra omgivningar. Här arbetar Daniel som kapten och Cecilia som värdinna. Tillsammans erbjuder vi våra gäster en underbar upplevelse där man kan njuta av det bästa Stockholms skärgård har att erbjuda. Besök några favoritplatser eller skräddarsy er egen rutt.

 

Privat
skärgårdskryssning

Upplev stockholm från sin bästa sida ombord M/Y Charm

Pris för fartygshyra 27 200:-

Under en kryssning på 4 timmar får ni ombord er privata yacht med egen besättning njuta av de vackra miljöerna i Stockholms innerskärgård.

Ombord erbjuds en smakupplevelse med de bästa av råvaror tillagade av passionerade kockar, samt särskilt anpassade viner med rekommendation från sommelier.

Tilläggstid möjlig enligt ordinarie timpris 6800:-

Avgång från Strandvägen Kajplats 19

Priser är exklusive moms

Meny

SNACKS

Löjrom, smetana, dill & potatis

Gös, rödbetor, rökt äggula, brynt smör & krustad

Rökt kammussla & croissant ‘Cafe de Paris’

MELLANRÄTTER

AAA sparris, dill, ramslök, saltrostade mandlar, krabba, forellrom & grillat smör

Hummerravioli

Japansk vaktel från Rosa skattlådan, murklor, äpple, rotselleri, pata negra & sherry

DESSERT

Rabarber, amazake, puffat ris & yuzu

PRISER

4 rätter: 995 kr/pp
4 rätter + snacks: 1295 kr/pp

Priser är exklusive moms

Bildgalleri

Kontakt

För bokningar eller mer information kontakta info@loen.se

eller tel: 08 – 20 99 50