Om oss
Detta är Loén
Loēns resa började på Rådmansgatan 23 i slutet av 2015 på dåvarande konceptkrogen Duck & Crab. Det var här vi, Nichlas och Oskar, träffades i köket som kockar för första gången efter att ha jobbat på några av Stockholms mest eftertraktade krogar i många år. Vi drogs båda till charmen på Duck & Crab, där vi fick möjligheten att experimentera med smakkombinationer, service och upplevelser.
Sju år senare startade vi Loēn Catering & Gastronomi efter att ha insett att kvalitétsupplevelser är det vi är bäst på. Vi hann bedriva restaurang i egen regi, delikatessbutik i hjärtat av Östermalm, till att nu idag fokusera helt på skräddarsydda cateringuppdrag, events, konferenser och ibland även privata tillställningar, i premiumstil.
"Sofistikerat och genomtänkt."
Krogguiden.se Betyg 4 av 5
"Lilla Loén har uppfinningsrik mat
med hög ambition..."
Krogkomissionen DN.seBetyg 4 av 5
“Vi faller pladask för det
fantastiska
hålet i väggen”
Svd.seBetyg 5 av 6 hålet i väggen”
"Låter det gott? Det var
fullkomligt ljuvligt!"
Alltomstockholm.seBetyg 4 av 5
"...duon förvaltar alldeles förträffligt
med en minst lika rolig meny"
Nöjesguidens Stockholmspris 2019
Gulddraken 2019, top 3 bästa
restauranger i Vasastan.
Dagens Nyheter
Föregående
Nästa